Neispunjeno

Centar za razvoj i unapređenje sela.

Opštine: Banja Luka

Neophodno je prije svega zaustaviti proces deagrarizacije sela uvođenjem konkretnih podsticajnih mjera za poboljšanje uslova i razvoj poljoprivrede. Sa stručnim timom ću redefinisati mjesto, ulogu i zadatke Centra za razvoj i unapređenje sela.

Obrazloženje

Na samom početku mandata, gradonačelnik i gradska uprava su najavili da će “U skladu s opredjeljenjem da djelatnost Centra za razvoj i unapređenje sela bude prevashodno usmjerena u pravcu intenziviranja i razvoja poljoprivrede i da se poslovi izgradnje vodovodne infrastrukture i rasvjete na seoskom području iz okvira djelatnosti Centra prenesu u nadležnost Odjeljenja za komunalne i stambene poslove i poslove saobraćaja” predložiti izmjene Osnivačkog akta Centra za razvoj i unapređenje sela Banja Luka, te sačiniti Izvještaj o radu s prijedlogom daljnjih aktivnosti za ove strukturne izmjene. Ove promjene se, pak, još uvijek čekaju

Izvor: Nezavisne novine, 02.10.2012

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


    Pitajte Istinomjer!