Započeto

Banjski centri

Partije: SNSD | Oblasti: Ekonomija

Izgradit ćemo banjske centre. Sto miliona iduće godine ćemo uložiti u banjske centre.

Obrazloženje

Početkom juna 2021. godine, položen je kamen temeljac za izgradnju zdravstveno-turističkog kompleksa "Mlječanica" u Kozarskoj Dubici, vrijednog 35 miliona KM.

Izvor: Kostajnica, 11. 9. 2018.

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, predsjednica RS-a Željka Cvijanović, premijer RS-a Radovan Višković, ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić i vršilac dužnosti direktora “Mlječanice” Darko Banjac položili su 1. 6. 2021. godine kamen temeljac za izgradnju  zdravstveno-turističkog kompleksa “Mlječanica” u Kozarskoj Dubici.

Veoma je značajno što proširujemo kapacitete Banje “Mlječanica, a obnovićemo i ostale banje u Srpskoj. (…) Ovo je važna prilika da promovišemo razvoj, posebno banjskog turizma u Republici Srpskoj. Moramo čuvati ono što imamo i da ne odustanemo od naših ciljeva, odnosno da se gradimo i razvijamo.

Milorad Dodik, 1. 6. 2021.

Kako je navedeno na stranici Vlade RS-a, izgradnja kompleksa koštat će 32 miliona KM.

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


Pitajte Istinomjer!