Neispunjeno

Aktiviranje proizvodnje u gipsari Volari

Partije: SP RS | Oblasti: Ekonomija

Predsjednik Socijalističke partije RS Petar Đokić je na predizbornom skupu u Šipovu adresirao problem obustavljanja pogona u gipsari Volari, te izjavio da Socijalistička partija posebno prioritetnim smatra aktiviranje proizvodnje u gipsari Volari.

Izvor:

U maju 2018. godine je obustavljen proizvodni pogon gipsare usljed nezadovoljstva radnika upravljanjem gipsare. 

U oktobru 2019. godine, Radovan Višković, predsjednik Vlade RS, održao je sastanak sa načelnikom Opštine Šipovo, Milanom Kovačem.

Na sastanku je gdin. Kovač istakao da gipsara i dalje nije u funkciji, te da će se u narednom periodu raditi na otvaranju iste. 

U septembru 2020. godine Okružni privredni sud u Banjaluci otvorio je stečaj u gipsari Volari iz Šipova.

Okružni privredni sud u Banjoj Luci u stečajnom postupku nad stečajnim dužnikom: Gipsara “Volari” a.d. – u stečaju, Šipovo, zakazao je Skupštinu odbora povjerilaca – ročište za 7.7.2022. godine. Više informacija nije moguće pronaći.

 

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


    Pitajte Istinomjer!