Djelimično ispunjeno

Opštine: Trebinje

Formirati poseban tim visoko-obrazovanih stručnjaka u ovom odjeljenju koji će pratiti predpristupne fondove Evropske Unije, namijenjene regionima i zemljama Zapadnog Balkana i koji će raditi na što neposrednijoj saradnji sa dijasporom.

Obrazloženje

26.02.2013.godine je gradonačelnik Vučurevid donio Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta Administrativne službe opštine Trebinje, kojim je između ostalog predviđeno zapošljavanje: - 2 samostalna stručna saradnika za inostrane investicije i ekonomski razvoj, koji de između ostalog, vršiti stalnu analizu mogudnosti uslova i mogudnosti za inostrana ulaganja na području Grada. - 1 menadžera za medijsko predstavljanje kulturnih, prirodnih i privrednih kapaciteta Grada, koji de između ostalog, vršiti medijsko predstavljanje kulturnih, prirodnih i privrednih kapaciteta Grada.

Izvor: Koalicija "Zajedno za Trebinje: Program razvoja opštine Trebinje

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


    Pitajte Istinomjer!