Započeto

Jačanje kapaciteta i resursa Instituta za razvoj preduniverzitetskog obrazovanja

Partije: Vlada Kantona Sarajevo (NS, NiP, SDP, SBiH) | Oblasti: Obrazovanje

Jačanje kapaciteta i resursa Instituta za razvoj preduniverzitetskog obrazovanja.

Izvor: Program skupštinske većine u Kantonu Sarajevo 2023-2026

U Budžetu Kantona Sarajevo za 2023. godinu, za JU “Institut za razvoj preduniverzitetskog obrazovanja Kantona Sarajevo” izdvojeno je 2.627.300 KM.

JU “Institut za razvoj preduniverzitetskog obrazovanja Kantona Sarajevo” u posljednjih nekoliko mjeseci je organizovao razne aktivnosti, poput seminara “Navigacija kroz promjene: priprema za novu školsku godinu”, rad sa nastavnicima na godišnjem planiranju kurikuluma, organizovanje okruglog stola na temu – Implementacija predmetnih kurikuluma, organizovanje okruglog stola na temu “Pregled stanja obrazovanja u Bosni i Hercegovini-budući koraci“, manifestaciju „Naše nebo izvrsnosti“, savjetovanje za bibliotekare/bibliotekarke svih osnovnih i srednjih škola Kantona Sarajevo.

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


    Pitajte Istinomjer!