HDZBiH:Malo i srednje poduzetništvo kao nositelji gospodarstva

Obrtništvo, dinamično i prilagodljivo malo i srednje poduzetništvo, u promjenjivom gospodarskom okruženju mogu i trebaju biti nositelji gospodarskog napretka.


Objašnjenje:
U aprilu 2010. godine je tek podržan prijedlog Zakona o promociji malih i srednjih preduzeća u Bosni i Hercegovini od strane Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH, te se očekuje javna rasprava o Zakonu. Godinama se lome koplja oko rješenja ovog pitanja, te se stalno spominjanje potrebe prioritetizacije malih i srednjih preduzeća kao nositelja razvoja privrede, ali se nikada u svojoj realnosti i stvarnoj akciji vladajuće koalicije i državnih institucija nije prikazalo kao takvo. ( http://ceppei.ba/bos/index.php?option=com_content&view=article&id=2830&Itemid=72 ).

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


    Pitajte Istinomjer!