HDZBiH:Izgradnja cestovnih komunikacija

Izgradnja autocesta, brzih cesta, modernizacija i rekonstrukcija postojećih cesta, te modernizacija i razvitak željezničkog i zračnog prometa jedna su od temeljnih pretpostavki za opći razvitak gospodarstva i jedan od prioriteta HDZ BiH.


Objašnjenje:</em
Djelimični napredak ostvaren u ovom polju samo je sjena nadanja u ostvarivanje megalomanaskih programa brojnih ranijih i trenutnih političkih lidera. Izgradnja novih i modernizacija postojećih puteva uvijek su bili primamljiva tema za promociju i prodavanje velikih nada građanima i građankama Bosne i Hercegovine. Ono što raduje jeste da su brojne ranije blokade otklonjene, te da smo u neku ruku prešli dječije bolesti u idejama razvoja željezničkog, drumskog i zračnog prometa, a vezuju se za brojne prevare lažnih investitora, propale koncesije i nerealne vizije u ovom segmentu razvoja bosansko-hercegovačkog društva i privrede. ( http://dei.gov.ba/bih_i_eu/najvazniji_dokumenti/dokumenti_eu/?id=3783 ).

Ukoliko imate dodatne informacije o ispunjenju ovog obećanja, pošaljite ih timu Istinomjera i mi ćemo ih, nakon provjere, uključiti u konačnu ocjenu ovog obećanja. Putem ove forme možete nam poslati i dokumente, fotografije ili video-snimke koji se odnose na ispunjenje ovog obećanja.


    Pitajte Istinomjer!