Otvorena nova policijska zgrada u Doboju

Načelnik Policijske uprave Doboj, Dmitar Vračar je 25.12.2018. godine najavio da će pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja i Policijske stanice Doboj 1 veoma brzo biti smješteni u novom objektu u kojem će nastaviti obavljati svoje dužnosti.

Trenutno se vrše opremanje i isporuka informatičke opreme, tako da očekujemo da će već u januaru sljedeće godine biti stečeni svi uslovi da policijske stanice uđu u novi objekat i započnu sa svojim radom. Jedan dio specijalističke opreme koji je potreban za opremanje prostorija za smještaj lica lišenih slobode još treba da završimo.

Dmitar Vračar, 25.12.2018.

Podsjećamo, nakon što je stari objekat, u kojem su pomenute policijske jedinice bile smještene poplavljen 2014. godine, u januaru prošle godine je započelo njegovo rušenje, te je najavljena izgradnja novog objekta.

“Planirano je da objekat bude spratnosti podrum plus dva sprata”, još tada je Vračar najavio izgradnju novog objekta, napominjući da će radovi koštati oko dva miliona KM, te da je novac obezbijeđen preko Svjetske banke.

U skladu sa navedenim, a uz neznatno kašnjenje, 13.02.2019. godine su premijer Vlade Republike Srpske, Radovan Višković i ministar unutrašnjih poslova ovog entiteta, Dragan Lukač otvorili u Doboju novi objekat u koji će biti smještena Policijska stanica Doboj 1 i Policijska stanica za bezbjednost saobraćaja.

Ovim Istinomjer obećanje Dmitra Vračara u vezi izgradnje novog objekta za smještaj Policijske stanice Doboj jedan i Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja u Doboju ocjenjuje ispunjenim.

(Istinomjer.ba)

 

Hoće li Narodna skupština RS raspustiti Skupštinu opštine Teslić?

Načelnik Opštine Teslić, Milan Miličević je još 19.02.2019. godine u jednom od svojih intervjua najavio svoj prvi korak...

Djeca s oštećenim sluhom i vidom u KS uskoro će dobiti logopede i defektologe

U oktobru prošle godine Ministarstvo obrazovanja, nauke i mladih Kantona Sarajevo najavilo je da će škole u KS, u koje idu djeca s oštećenim sluhom i vidom dobiti logopede i...RS: Registracija firmi biće moguća elektronskim putem

Sredinom prošle godine iz Ministarstva za ekonomske odnose i regionalnu saradnju Republike Srpske najavljeno je da će tokom 2019. godine biti poduzet niz aktivnosti kako bi se pojednostavila...