Nova većina i novo rukovodstvo u Skupštini opštine Ljubinje

Nova većina je smijenila dosadašnju predsjednicu Skupštine opštine Ljubinje, Persu Klimentu kao i potpredsjednika Vasilija Kozića, te za novog predsjednika imenovala Slavišu Janjića iz DNS-a.

Predsjednik Opštinskog odbora DNS-a Ljubinje, Risto Mičić još je početkom februara ove godine izjavio “da će vjerovatno doći do promjene skupštinske većine”, te najavio “da bi nakon formiranja nove skupštinske većine trebali biti smijenjeni predsjednica Skupštine opštine Persa Klimenta i potpredsjednik Vasilije Kozić”.

 Želimo Ljubinje otvoriti prema Banjaluci, da dobijemo investicije, jer ovako mala i nerazvijena opština ne može sama živjeti.

Risto Mičić, 06.02.2019.

Upravo kako je Mičić i najavljivao, 04.03.2019. godine došlo je do promjene odnosa snaga u Skupštini opštine Ljubinje. Nova većina je smijenila dosadašnju predsjednicu Skupštine opštine Ljubinje, Persu Klimentu kao i potpredsjednika Vasilija Kozića, te za novog predsjednika imenovala Slavišu Janjića iz DNS-a.

Nakon dešavanja na pomenutoj sjednici, Istinomjer obećanje Riste Mičića u vezi uspostave nove većine i smjene rukovodstva Skupštine opštine Ljubinje ocjenjuje ispunjenim.

(Istinomjer.ba)

U Zavidovićima se prodaje zgrada prvobitno namijenjena za socijalno neprofitno stanovanje

U okviru projekta “Socijalno neprofitno stanovanje u Zavidovićima”, krajem jula 2016. godine započelo se sa radovima na...

SNSD je učestvovao u prenosu nadležnosti s RS na BiH

Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS), Mirko Šarović u svom obraćanju na nedavno održanoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske (NSRS), na kojoj se raspravljalo o položaju bh. entiteta...Stariji građani Tuzle još uvijek čekaju na Strategiju za osobe treće životne dobi

Gradonačelnik Tuzle, Jasmin Imamović je 01.10.2019. godine posjetio Sajam proizvoda i aktivnosti grupa aktivnog starenja Tuzlanskog kantona (TK), koji su povodom Međunarodnog dana starih osoba u tom...