Nova većina i novo rukovodstvo u Skupštini opštine Ljubinje

Nova većina je smijenila dosadašnju predsjednicu Skupštine opštine Ljubinje, Persu Klimentu kao i potpredsjednika Vasilija Kozića, te za novog predsjednika imenovala Slavišu Janjića iz DNS-a.

Predsjednik Opštinskog odbora DNS-a Ljubinje, Risto Mičić još je početkom februara ove godine izjavio “da će vjerovatno doći do promjene skupštinske većine”, te najavio “da bi nakon formiranja nove skupštinske većine trebali biti smijenjeni predsjednica Skupštine opštine Persa Klimenta i potpredsjednik Vasilije Kozić”.

 Želimo Ljubinje otvoriti prema Banjaluci, da dobijemo investicije, jer ovako mala i nerazvijena opština ne može sama živjeti.

Risto Mičić, 06.02.2019.

Upravo kako je Mičić i najavljivao, 04.03.2019. godine došlo je do promjene odnosa snaga u Skupštini opštine Ljubinje. Nova većina je smijenila dosadašnju predsjednicu Skupštine opštine Ljubinje, Persu Klimentu kao i potpredsjednika Vasilija Kozića, te za novog predsjednika imenovala Slavišu Janjića iz DNS-a.

Nakon dešavanja na pomenutoj sjednici, Istinomjer obećanje Riste Mičića u vezi uspostave nove većine i smjene rukovodstva Skupštine opštine Ljubinje ocjenjuje ispunjenim.

(Istinomjer.ba)

U toku radovi na betonskoj konstrukciji sportsko-rekreacionog centra sa bazenima na Dobrinji

Načelnik Opštine Novi Grad Sarajevo, Semir Efendić još je na novogodišnjoj konfernciji za medije održanoj 30.12.2015....

Ubrzane dokvalifikacije za osobe koje se bave starim zanatima i obrtima

Vlada Kantona Sarajevo (KS) je na sjednici održanoj 18. jula 2019. godine usvojila inicijativu za uvođenje skraćenog programa prekvalifikacije i dokvalifikacije za sticanje stručnih zvanja iz popisa...Registracija firmi u RS biće moguća elektronskim putem

Sredinom prošle godine iz Ministarstva za ekonomske odnose i regionalnu saradnju Republike Srpske najavljeno je da će tokom 2019. godine biti poduzet niz aktivnosti kako bi se pojednostavila...