Ispunjeno

Kaptaža u Mrkonjić-Gradu puštena u funkciju

Načelnik Opštine Mrkonjić-Grad Dragan Vođević obišao je 16. augusta 2021. godine radove na rekonstrukciji kaptaže “Kujin potok” i tom prilikom najavio skoru realizaciju ovog projekta.

FOTO: Opština Mrkonjić-Grad

Kako su tog dana javnost obavijestili na stranici Opštine, projekat „Rekonstrukcija kaptaža ‘Kujin potok’ i gravitacionog cjevovoda kaptaže-sabirni šaht ‘Sokočnica’ vodovodni sistem Baraći-Gerzovo“ privodio se kraju:

Dragan Vođević, načelnik opštine Mrkonjić Grad, obišao je radove i naglasio da je Opština za ovaj projekat izdvojila oko 150.000,00KM te da očekuje da će biti stavljeno u funkciju kroz par dana.

Opština Mrkonjić Grad, 16.8.2021.

U saopštenju je navedeno i da radove na rekonstrukciji kaptaže izvodi lokalno Komunalno preduzeće Park.

Zbog nedostatka javnih informacija o implementaciji projekta, Istinomjer je 24. augusta poslao upit na adresu Komunalnog preduzeća Park, iz kojeg su odgovorili da je tog dana “izvršeno hiperhlorisanje i ispiranje linije”, te da je linija “od sutra u punoj funkciji”, a iz Kabineta načelnika Opštine Mrkonjić-Grad su 30. augusta za Istinomjer potvrdili da su radovi završeni i kaptaža puštena u funkciju, te da sistem funkcioniše “dobro i po planu”.

Budući da je rekonstrukcija kaptaže “Kujin potok” u Mrkonjić-Gradu uspješno završena, Istinomjer obećanje načelnika Dragana Vođevića ocjenjuje ispunjenim.

(Istinomjer.ba)

Pitajte Istinomjer!