Najave

Do kraja godine Policijska stanica Pelagićevo u renoviranoj zgradi?

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač je 15.6.2022. godine posjetio opštinu Pelagićevo u tom entitetu, sastavši se tom prilikom s načelnikom Policijske uprave Bijeljina Stjepanom Terzićem i s načelnikom Opštine Pelagićevo Slavkom Tešićem.

Foto: MUP RS

Lukač je tokom posjete između ostalog najavio da će Pelagićevo dobiti videonadzor sa 26 kamera na 15 lokacija, ali i dodao da će Policijska stanica Pelagićevo biti preseljena u zgradu čije je prostorije koristila Opština te da će te prostorije biti potrebno renovirati.

U kontekstu preseljenja policijske stanice u novu zgradu, načelnik Tešić bio je konkretniji te, kako su prenijele Nezavisne novine, izjavio da bi do kraja tekuće godine trebalo biti završeno renoviranje navedenog objekta:

Do kraja godine bi trebalo da se renovira zgrada površine 300 kvadratnih metara, koje je koristila opština i bez naknade ćemo ih dati na korišćenje policijskoj stanici.

Slavko Tešić, 15.6.2022.

Istinomjer će pratiti da li će, u skladu s Tešićevom najavom, do kraja 2022. godine biti okončano renoviranje zgrade u koju bi trebala biti preseljena Policijska stanica Pelagićevo.

(Istinomjer.ba)

 

Pitajte Istinomjer!