Žerom do boljitka

Narodna stranka Radom za boljitak danas slavi svoj 13 rođendan.

Godine borbe za gradnju ekonomske, socijalne, pravne Bosne i Hercegovine, jedinstvene države svih njenih naroda i nacija jačale su nas na putu ka gradnji zajedničkog Boljitka.

Sinoć u Bihaću, na proslavi povodom početka historijskog početka ukidanja kantona, Boljitak je dokazao pred preko više od 3000 Bišćana ispravnost svojih politika i svog trinaestogodišnjeg djelovanja.

Svoje čestitke Boljitku uputili su i naši prijatelji i veliki ljudi, Dražen Žerić Žera, momci iz benda CRVENA JABUKA i naš Nebojša Čolić Fiko – Bosanac.

Saopštenje NSRzB

(NSRZB, 01.10.2014.)

“Svaki metar moje Republike veći je od Amerike”

Nakon što je stavljen na američku crnu listu, Nikola Špirić, nosilac liste Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) za...

Čujes Kirba, on je za sve njih televizija u boji!

Imam jednog druga. Stariji od mene pet, šest godina, što kažemo mi u Sarajevu, starija raja. Nije završio neke skole, ali je vrlo lucidan, duhovit, i uvijek ima neka svoja objašnjenja. Pitam ga ja...Hoćel’ doći i kako da najavimo “precednika”?

U ovogodišnjem nizu gafova predizborne kampanje, našao se i  trebinjski DNS, gdje su pogriješili čak dva puta u najavi predizbornog skupa, a ni najavljeni gost nije došao. O snazi i intelektualnim...