Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice iz Trebinja useljavaju u novi vatrogasni dom

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice iz Trebinja (TVJ) uselit će se narednog mjeseca u novi vatrogasni dom, gdje je u toku opremanje enterijera, dok su građevinski radovi završeni.

Gradonačelnik Trebinja Luka Petrović rekao je krajem prošle godine da se izgradnja vatrogasnog doma u Zasad polju odvija planiranom dinamikom, te da će vatrogasci dobiti najsavremeniji objekat u Republici Srpskoj.

Poznato je da područje Trebinja zahvataju veliki požari zbog čega smo željeli da obezbijedimo najbolje uslove našim vatrogascima kako bi što bolje mogli da odgovore elementarnim nepogodama.

Luka Petrović, 25.12.2017.

Tripo Ćuk, komandir TVJ Trebinje, naglasio je da je novi vatrogasni dom namjenski projektiran prema svjetskim standardima i za njegovu gradnju Grad je tokom tri budžetske godine izdvojio skoro 1,5 miliona KM.

S obzirom da se radovi odvijaju planiranim tokom, te da je obećanje gradonačelnika Petrovića u realizaciji, Istinomjer mu daje ocjenu radi se na tome.

(Istinomjer.ba)

Budžet i uštede: Dvostruki aršini Vlade RS

Kako je ranije i najavila, još uvijek aktuelna predsjednica Vlade Republike Srpske, Željka Cvijanović, budžet za...

Radojičić stavio mandat na raspolaganje Gradskom odboru SNSD-a Banja Luka

Radojičić je ranije izrazio stav da “odgovorni za loše rezultate SDS-a treba da preuzmu odgovornost”, ali se osvrnuo i na rezultate SNSD-a, ističući da je zadovoljan ukupnim izbornim rezultatom ove...DNS, ipak, neće dati mjesto premijera RS

Dugogodišnji koalicioni partneri, SNSD, DNS i SP dogovorili su ime budućeg mandatara i premijera Vlade Republike Srpske. Dugogodišnji koalicioni partneri, SNSD, DNS i SP dogovorili su ime...